Javni bazeni & kompleksi

Izrada javnih bazena ,

Projektovanje, izvođenje, isporuka opreme,montaža, održavanje, nadzor i konsalting.
Od privatnih, kućnih i rezidencijalnih, do javnih i hotelskih bazena, bazenskih kompleksa i sportsko-rekreativnih centara.


Horizont bazeni u Surduku

Kompleks bazena Horizont u Surduku: 1100 m² vodenih površina, 2010.g.
Kompletan projekat od idejnog rešenja na 16.000 m², izvedena prva faza od 5 bazena. Učešće u izvođenju, nadzoru, konsaltingu. Status suosnivača i suvlasnka, iskustvo u investiranju (http://www.bazenihorizont.rs)

 

Olimpijski bazen u Azerbejdžanu

Sportski centar u Mingečauru: Isporuka i Montaža bazenske Opreme Olimpijskog bazena sa sportskom opremom za plivačka takmičenja i filterskim postrojenjem po najvišim standardima, 2009.

 

Banja Vrujci

Prva Nova Banja sa SPA konceptom i hotelom, Kompleks sa 7 bazena od 2000 m² vodenih površina: Projektovanje, Izvođenje, Isporuka i Montaža opreme za bazene sa vodenim atrakcijama i hidromasažom termalnom vodom, trajna konsultativna saradnja u eksploataciji i razvoju, 2004-2012.

 

Plavnica, Skadarsko jezero

Otvoreni rekreativni bazen sa natkrivenom plažom i centralnom binom, na reci Plavnici, na ušću u Skadarsko jezero: Projektovanje, Isporuka bazenske opreme, Montaža, 2008.

 

Kompleks bazena Plaža u Tutinu

Kompleksu bazena u Tutinu na površini većoj od 10.000 m², sa oko 900 m² vodenih površina i oko 1000 m² objekata, Restoran i Svlačionice: kompletan Projekat svih faza, Isporuka i Montaža opreme za bazene, održavanje, 2013.

 

Villa Breg, Vršac

Svi vodeni sadržaji u okviru Hotela Villa Breg*****
Projektovanje, isporuka i montaža opreme otvorenog i zatvorenog hotelskog bazena i fontane ispred glavnog ulaza u Hotel, 2004-2005.

 

Olimpijski bazen u Hotelu Olimp na Zlatiboru

Otvoren olimpijski bazen 50×25 m u okviru Hotela Olimp na Zlatiboru: Projekat, Isporuka i Montaža opreme, 2000.g.

 

Aleksandar Wellness Centar u Orašcu

Turistički Kompleks sa hotelom, bazeni površine preko 600 m², rekreativni bazen sa vodenim atrakcijama i šankom u vodi i dečiji bazen sa toboganima: Idejno rešenje, Projektovanje bazena i tehnike, Isporuka i montaža opreme za bazene, 2009.

 

Otvoreni bazen u Hotelu Zlatiborska noć

Otvoreni bazena 25×12,5 m u šumskom planinskom okruženju u okviru Hotela Zlatiborska noć, Bela Zemlja: Isporuka i Montaža opreme za bazene, 2008.

 

Pribojska banja

Kompleks bazena – otvoreni rekreativni, dečiji i banjski zatvoreni bazeni površine oko 800 m² sa izvorskom vodom u okviru novog Banjskog centra: Pumpno-filtersko prostrojenje sa višenamenskim upravljanjem, Isporuka i Montaža opreme za bazene, održavanje, 2013.

 

Kompleks bazena u Magliću

Kompleks bazena: otvoreni sporsko-rekreativni i dečiji bazen ukupne površine oko 500 m². Pumpno-filtersko prostrojenje, Isporuka i Montaža opreme za bazene, održavanje, 2002. Nova faza: SPA Kompleks 800 m², Projektovanje, Konsalting, Nadzor, 2012-2015.

 

Olimpijski bazen u Loznici

Olimpijski i dečiji bazen u gradskom Sportsko-rekreativnom centru: Montaža hidrauličke bazenske opreme sa pumpno-filterskim postrojenjem i sportskom opremom za plivanje, 2008.

 

Kompleks bazena između Stare i Nove Pazove

Kompleks bazena između Stare i Nove Pazove: Projekti bazena i bazenske tehnike rekreativne zone prve faze 2011. i sportske zone sa olimpijskim otvorenim i plivačkim zatvorenim bazenom druge i treće faze, od kojih je izvedena prva faza, sa rekreativnim bazenom i grupacijom dečijih bazena sa mini akvaparkom – toboganima za sve dečije uzraste.

 

Zatvoreni sportski bazen u Košutnjaku.

Zatvoreni bazen 25×12,5 m u Sportskom Centru Košutnjak. Kompletan projekat rekonstrukcije sa bazenskom tehnikom, 2002.